handsomely

Segast i stan

Kategori: Allmänt

På att blogga, jag vet! Men ibland bara glömmer jag eller somnar ifrån, kanske försöka lite tidigare på kvällen;)
Iallafall så är vi i mååååååål med våra 30 dagar! Sista resultaten var inget vidare, hade inte hänt allt för mycket men vi är påt igen bara!:) Efter att vi båda frisknat till:( Och självklart fortsätter vi träna och äta rätt regelbundet efter detta 30 dagar som kickstart!
Igår vart det mys och lyx kväll hos Marco & Sandra med gottigott och idag påbörjades en ny tatuering av Marco:) Var ikväll ut en sväng på landet för att kika på små valpar, nuttinutt:) Nu kryper jag ner med älsk och ska sova sååå gott!
Nattinatt<3

Dag 29 av 30

Kategori: Allmänt

Har idag myst massor! Först på vallby friluftsmuseum där vi traskat runt och kollat på djur samt fikat! Sedan styrde vi kosen mot badhuset där det vart massa bad och simm som dagens träning!:) Väl hemma skulle jag ta tag i städningen men det får vänta tills imorgon, då älsklings bästa vän Johanna kommer från Malmö på visit och det förmodligen inte blir någon träning på friskis! SÅ jag tänkte ta en springrunda och powerstäda som träning istället samt att vi skjuter på väg, mät & bildtagning som jag bävar/är nervös över, känns på nå vis som om det inte hänt något de senaste tio dagarna men vad vet jag? Och om inte så kommer jag i vilket fall äta som nu samt träna så mkt som möjligt! Har som ett litet mål att vara helt i form och helt nöjd då vi åker till Turkiet och det är i augusti så jag har ju god tid på mig, eller!?;) Snart blir det nattinatt, ska verkligen försöka upp i tid imorgon!:)
Puss<3

Helgen

Kategori: Allmänt

Detta är just varför jag inte lyckats hålla en blogg tidigare, jag skjuter på inlägg och glömmer sedan bort och vips så har det gått flera dagar! Iallafall så har helgen passerat fort, i fredags vart det städ och sedan lunch gym med Nettan som bjöd på mat uppe på sportköket efter, guuud så gott och fräscht med deras salladsbar! Kvällen vart jag och älsk bjudna på grillat hos familjen och det vart en tidig kväll, lördagen bestod av en stav pw med Nettan och massa mys i solen, kvällen sluta på stan men hade lika gärna stannat hemma. Idag har det bara slappats och så blev det kvälls gym med Nettan såklart!:) Fick med mig nyttovåfflor och supergott bröd hem, det är ju trotts allt våffeldagen idag, muuuums!:) Nu ska jag krypa ner och kurera mig, verkar som om jag håller på att bli sjuk, vill verkligen iiiinte:( Hoppas på att det känns bättre imorgon!
Nattinattpuss<3

Bilder följer under, verkar inte fungera med för många på ett inlägg!?

Helgen

Kategori: Allmänt

<3

Dag 25 av 30

Kategori: Allmänt

Såg nu att på det senaste inlägget står det måndag men ska vara tisdag;)
Vart inget inlägg igår men dagen innehöll liten prommis med Ph för att handla sedan massa kaffe och snack, hon har vart hårmodell och fick en riktigt intressant frilla men passa as bra i den:) På kvällen bakade jag det goda brödet igen samt gjorde i ordning baconlindad fläskytterfilé! Idag har jag pulat med tvätt och ikväll vart det jympa pass och god fisk hos familjen, nu ligger jag nerbäddad hos älsk och tänkte läsa lite, upp tidigt imorgon för att städa, hua;)
Nattinattpuss<3

Måndag

Kategori: Allmänt

Det vart en lunch med Ph på stan sedan hem till familjen, lite bönsallad innan indoorwalking passet börja och lite mag övningar efter;) Sen vart det god mat hos familjen igen 'linas matkasse' och väl hemma en god kopp te, nu ligger jag i sängen och myser med min underbara, ska krypa tätt intill och värma mig så nattinatt<3

Söndag & Måndag

Kategori: Allmänt

Yes, var alldeles för trött och seg för att skriva igår då jag kom på att jag inte bloggat men det var inte mycket som hände, var på en prommis till biltema med älsk och sedan mötte upp Nettan på gymmet där vi körde förbränning! Sov sedan över där för att idag vara barnvakt åt Clara som troligtvis har hjärnskakning! Men hon har idag vart pigg och glad, vart tillomed bjuden på kaffe & te på toan, inte illa;) Vi har lekt, busat och fixat naglar hela dan:) Och så ikväll vart det gym, god mat hos familjen och nu sitter jag och älsk i soffan framför tvn efter ett besök av Rantonen och hennes kille:) Mys!
Snart kallar sängen så nattinatt<3

Lördag

Kategori: Allmänt

Lördag och dag 20, det betyder mäta & väga:) Så på 20 dagar har jag minskat:
Midja: -6 cm
Rumpa: -3,5 cm
Bröst: -3 cm
Lår: -2
Arm: -3
Lovehandles: -5
Kg: -3

Sitter och kollar film med Niklas & Fredrik, fick nyss reda på att Clara är påväg till akuten, hon ramla tidigare idag ned för stentrappen med huvudet före och har vaknat och spytt massa så nu är de påväg in för att kolla så det inte är någon hjärnskakning!:( Lilla skrutten!:( Hoppas det bara är magsjuka:(

Kramkram<3

:)

Kategori: Allmänt

<3

Fredag

Kategori: Allmänt

Fredag & dag 19:) Idag vart det gym igen såklart, kände mig helt slut med all träningsvärk men så testa jag celsius drycken och vips så var jag pigg och taggad, celsius är en dryck du dricker innan träning med 200mg koffein och annat som gör att förbränningen lägger sig på topp och att du självfallet blir piggare och kan prestera mer under träningen:) Direkt efter hem och sedan till Marco & Sandra på middag så här sitter vi, jag bloggar, Niklas spelar ps3, Marco duschar & Sandra ligger i sängen och gosar med hunden som de nyss skaffat, Selma heter hon och är som en pytte boll ryamatta:) Killarna åt bläckfisk gryta och för oss andra två så väntar fläskfilén i ugnen som ska avnjutas med sallad och kvarg, muuuums!!:) Köpte vanilj kesella till efterätt & en 82% choklad;) Blir en lugn myspysfredag i goda vänners lag:)
Kramis<3

Köpte också en situation Sthlm tidning av min försäljare idag, ni alla, gör det, 50:- kostar en, hälften går till han du köper den av och det är hans lön, köper bara du en dag blir det alltså 25:- i dagslön, dessutom så dricksa en tia när du ändå köper, de är hemlösa som jobbar med detta för att bygga upp sitt liv igen, läs också boken HEMLÖS, jag grina igenom den! Innan jag läste den kolla jag knappt åt de som sålde, tänkte ena tiggare, efter är jag en stolt kund!:)

18

Kategori: Allmänt

Dag 18 idag!:) Kände mig lite smalare, lite starkare & lite bättre idag;) Speciellt när älsk pekar ut vart det framförallt syns;) Hoppas i gudske namn att det hänt något sen sist, väg & mätning på lördag! Får se hur kroppen mår imorgon, den var ganska svårstartad & seg på gymmet idag men tog ut mig totalt ändå, hoppas sträckningarna försvinner snart bara! Direkt efter gymmet vart det iväg till löga för simm & sol med Nettan, så skönt att simma och sträcka ut allt;) Fick en fin födelsedagdpresent idag av mormor maggan, viggen & Elli i efterskott, vad nöjd jag är nu, inte kommit till skott att köpa en själv:) En blender var det, nu ska det bli mellis i dryckform kan jag lova!:) Tack!:) Fick dessutom med mig en sån sjukt god broccolisoppa från Nettan, den ska göras här hemma kan jag lova!;) Så idag alltså:
Lite smalare, lite starkare, lite brunare, lite snyggare, lite bättre;)
Nu blir det nattinatt<3

Och just, det var en smaskig räkning man fick denna månad;) Haha..

Dag 17 av 30

Kategori: Allmänt

Oj vad dagarna går fort, det är redan dag 17 och kväller, har idag dragit lite snabb städ, disk & tvätt samt kört gym pass med fria vikter med Nettan:) Har dock sträckt mig rejält i båda ljumskarna, aaaaj:( Jag är så jäkla taggad på att bli så jävla fit jag bara kan nu, aldrig ska jag sluta träna igen och aldrig ska jag säcka ihop som jag gjort senaste året!:) Nu blir det dusch och lite keso sen sängen!;)
Och justja, testa gainomax idag, guuuud vad gott det var, rena godiset:)
Nattinatt<3

Kväller

Kategori: Allmänt

Idag vart det ett indoor walking pass med Nettan sen sprang jag in en snabbis på gymmet och körde lite mage:) Väl hemma hos familjen vart det riktigt god mat från linas matkasse och nu är jag hemma igen och myser i soffan med en kopp chai te apple and spice, såååå gott!!:) Snart kallar sängen, ny dag imorgon:)
Nattinatti<3

Dag 16 av 30

Kategori: Allmänt

Yes, igår var det dag 15 av 30, alltså halva tiden! Var iväg på ett gym pass och sen hem och mös, idag har jag bara latat mig hela dagen men strax så blir det iväg på gym med Nettan:) Har fortfarande fasligt ont i rumpen, haha;) Och ja, än så har det inte krånglat med nå mat, inget speciellt jätte sug på något som jag trodde skulle komma och vara jättesvårt och heller inget riktigt tar 'emot att träna' ögonblick:) Glad för det är jag men än är det inte över;) Idag slog jag på stort, åt lite fullkorns bulgur till lunchen;) Ne nu blir det att dra sig;)
Tjing<3

Just, igår åt jag sådan god mellis.
Keso, kvarg, bär, kokos, någon valnöt och vispad äggvita, man äter ju också mycket med ögonen så kolla vad smaskigt!:)

Soligt

Kategori: Allmänt

Guuuud sådant fint väder idag:) Är pigg och på bra humör trots den fruktansvärda träningsvärk jag har hela rumpen och resten av kroppen, trodde aldrig att jag skulle komma ur sängen, haha!:) Nu blir det till å äta lite sen ner till vuxenutbildningscentrum och fråga vad fan de håller på med egentligen!!!??
Tjing<3

:)

Kategori: Allmänt

Fina uppdukningen måste få vara med:)

<3

Kategori: Allmänt

Bilder från helgen!

Dag 12, 13 & 14

Kategori: Allmänt

Har fastat lite på bloggen, haft fullt upp och inte orkat skriva nå i helgen.
I fredags vart det ett gym pass i min ensamhet vid tolvtiden, inte mycket folk då inte och direkt efter vart det en sallads lunch med Johanna på stan och sedan prommis hem till familjen på stohagen, kvällen skulle tillbringas på bio då jag fått tre gratis biljetter som gick ut just i fredags men så vart inte fallet så jag åkte förbi sf och gav bort de tre biljetterna, till någon medelålders man med familj, ett riktigt tack vart det, och så kom ju biljetterna till användning, bättre än till spillo;) Sen traska jag ner till hattfabriken där Nettan after worka med jobbet, trevligt trevlig:) Lördagen bjöd på mora träsk med älsklings Clara & Nettan, sedan vart det hemgjord sushi, lite sake & ett litet glas vitt, japp vi synda denna lördag, både med lite kolhydrater (riset) samt detdär glas vinet, och ingen träning heller, skötte dock maten denna dag annars. Inte för att det var suuuuug utan för att vi ville, men nu blir det inget mer under dessa dagar! Efter mello somna alla i soffan innan klockan hunnit bli tolv, skööönt...
Idag har inte allt för mycket hänt, jag grilla kött till lunchen och sen blev det ett skivstång/spinn pass på 90 minuter, jag höll ärligt talat på att dö, shit vad spinningen var hemsk, svetten spruuuta... phuuuu, där fick vi sota för i lördags kan jag tala om. Men dock så skönt efter:)
Nu ser jag vad klockan är så det blir till att krypa ner, bilder från helgen kommer upp:)
Nattinatt<3

Dag 11 av 30

Kategori: Allmänt

Idag har det vart så skönt, bara setat i soffan hela förmiddagen, förutom tvättat men har ju både tvättmaskin och torktumlare i lägenheten så det går bara av farten å slänga in;) Sen vart det skola men ingen lärare från fyra så hade inte mer tid å vara kvar, blir att gå dit tidigt imorgon om jag ska hinna med ett prov innan lunchträffen med Johanna på stan innan träning!:) Idag har jag åter ätit middag hos familjen och efter ikväll vart det ett till jympa pass, som Nettan tvinga med mig på denna gång, men det gick bra och var inte alls lika jobbigt som sist, då orkade jag knappt alls. Inte har jag känt nå sug på något speciellt och inte har träningen tagit emot, undrar om det slår till någon dag? Fortfarande pigg hela dagarna igenom!:) Nu ska jag sussa, nattinatt<3

Tillägg

Kategori: Allmänt

Det ska stå med -1 kg också förra inlägget, haha!:)

20 dagar kvar

Kategori: Allmänt

Yes, 20 dagar kvar, dessa tio har gått fort!:) På den tionde dagen ska man mäta och väga sig så resultat kommer längre ned:)
Har idag promenerat med rantonen igen, strosat på erikslund, käkat lunch på ikea & inhandlat en inomhus spis/eldstad/lykta (i lördags) men bränslet till den idag, nytt tränings linne & lite smått och gott! Sedan vart det cykel 30 min & middag hos familjen och så stack jag & Nettan för att sola & simma, skööönt!:) Nu ligger älsk och jag i soffan och kikar tv å myser framför den varma lyktan! Ger både mys, värme och välmående;) Rekommenderas starkt, finns flera olika storlekar på Chilli och ligger i bra pris från 79 och uppåt, vill ha alla, på balkongen en ljummen sommarnatt;) Kom ihåg ett bra underlag, tex svart fat i keramik från ikea!

Lår: -1,5
Rumpa: -2
Midja: -3
Lovehands: -2
Bröst: -1
Arm: -1

Coolt, synd bara att det ska försvinna från rumpan, jag som äntligen fått en;)

Nu ska jag gosa vidare!
Nattinatt<3

Dag 9

Kategori: Allmänt

Har idag promenerat med rantonen, handlat på mig lite kvarg & haft mellismys ihop!:) Sedan vart det gymmet och nu sitter jag och myser i soffan, haft lite huvudvärk tidigare men tycker att jag dricker vatten så det både räcker och blir över. Fryser gör jag också hela tiden, huua..:( Näe, nu nattinatt!<3

Dag 8 av 30

Kategori: Allmänt

Yes, idag har vart en suuuper bra dag!:) Älsklings Clara kom åtta imorse & vi har ätit frukost ihop, lagt puzzel, lekt med bilar & MASSOR med leksaker, kollat på pingu, kollat på horton, kollat på bolt & sist men inte minst, Emil i lönneberga, ätit mellis & lunch, diskat & storstädat samt haft fika med krokodil, Pippi, dockan & två små möss!:) Och så har vi ju varit i lekparken också!:) MYSPYS till 100%<3 Fick en kasse mat av Nettan också;) Tack<3 Sedan vart det middag och sticka & träna, gym pass, tro jag kommer få känna på träningsvärk imorgon;) Nu ligger jag och myser med ansiktsmask & tända ljus i badet, ska använda min grekiska oliv tvål jag fått från Nettan:) Blir en wasa sport med makrill innan sängen, åååh vad jag ääälskar makrill & sedan skola imorgon!
Nattinatt<3

Bilder från måndag!:)

Kategori: Allmänt

<3

En vecka

Kategori: Allmänt

Idag har det gått en vecka med vårat kämpande, det har bara flugit förbi, inge problem med mat eller träning, så skönt!:) Efter lunchen idag tog jag en riktig pw för att hämta väskan jag glömde på middagen igår, när vi hade kommit några hundra meter och jag kommit på det så sket jag i att vända med flit, enbart för att ha en RIKTIGT bra anledning till att komma ut på en promenad idag då jag hade både nycklar och träningskortet i den!:) Sedan vart det ett rejält gym pass, svetten bara spruta om oss, ojojoj!!;) Efter middagen som jag vart bjuden på hos familjen så bar det iväg på bio med Marco & Sandra, the devil inside, hyfsat bra film, hade gärna haft mer 'läskigt' i den;) Nu har jag krupit till kojs och ska sova så skönt, har äntligen fått upp värmen, fryst ända sen vi var färdiga med träningen.. Imorgon blir det upp i tid, bästa fina söta Clara kommer och ska vara här över dan!:)<3

Måndag: 1 timmes pw med stavar & 30 minuter på cykel.

Tisdag: Gym pass, det inkluderar alltid något av cross, löpband & rodd.

Onsdag: Gym pass

Torsdag: Svin jobbigt jympa pass & lite gym.

Fredag: Gym pass

Lördag: Promenad 1 mil, utstrött på hela dagen samt lite övningar hemma på pilatesbollen.

Söndag: Först pw och sen grymt & svettigt gym pass.

Jag är så nöjd med denna vecka, speciellt för att detta gjort mig så mycket piggare, jag är pigg hela dagen igenom & har så mycket energi till övers!:) Men nu, nattinatt;)<3

Still here

Kategori: Allmänt

Yes, är fortfarande kvar på middagen, har kört lite musik spel & ätit gott, kyckling, sallad, kvarg & ingen efterrätt vart det för mig. Nu dock flyger det fram ostar & kex, hmm hade varit sjukt gott men jag klarar mig!:) Tog dock en pytte liten bit rökt hjort kött nyss, för smakens skull:) Det är så sjuuuukt gott! Nu ska jag vara lite social igen. Ser fram emot att gymma imorgon!:):)<3

Lördag

Kategori: Allmänt

Var så sjuuukt trött när jag vakna, ush kände mig nedslagen men efter en promenad till erikslund & en lunch på ikea så ordan det upp sig!:) Nu har jag gjort lite mag & armövningar på pilatesbollen och snart bär det iväg på middag hos hjärtats faster & alla kusiner:) Blir att packa med sig kvarg till maten och för sista mellanmålet ikväll!;) Ne, nu ska jag skynda på lite. Puss<3

Yrrol

Kategori: Allmänt

Vart en vända till stan som sagt, kom ner tio fick skjuts hem tolv:) Ätit lite kvarg & nu sitter vi med våran soffgäst Fredrik och kikar på Yrrol, haha fast i skrivande stund så ser jag att han sover så det blir för oss att lägga oss med. Imorgon står en promenad till erikslund på schemat & sedan lite träning här hemma!:) Nattipuss<3

:)

Kategori: Allmänt

Skolan gick bra, piggnade till på vägen dit!:) Sen vart det en timme gym för mig & Nettan, gick fruktansvärt lätt med tanke på att jag vakna så trött & sliten!;) Har nyss ätit gott och är hem för att klä om och klä på mig lite mer, tänkte ta en promenad ner till bishop och hejja där älsk är och tar en öl med en vän, kanske jag kan få dem att bowla, jag vart sjukt sugen! Plus lite rolig träning;) Hejhopp nu sticker jag! Dag fem av trettio, skööönt!:)<3

Trött!

Kategori: Allmänt

Åååh vad trött jag är och det känns som om det kommer vara så hela dagen och jag har redan hunnit tänk att imorgon är det lördag, då får man sova och ta det lugnt men NEEJ!!:( Nu blir det skolan, massa att packa med & äta för det blir direkt till friskis efter! Hujedamig!!<3

Jympa

Kategori: Allmänt

Tjata med mig Nettan på jympa men ångrade mig lika snabb, hellre spelar jag två innebandy matcher & gymmar en timme, så tungt och jobbigt var det, haha å inte kan man tro att jag dansat så mycket som jag gjort, fanns ingen som helst kordination i mina rörelser!:) Sprang in på gymmet en snabbis efter & så vart det att äta mitt sista mellanmål innan duschen, hade kunnat basta i en timma om vi haft tid, imorgon kanske;) Älskling kom hem samtidigt som mig, han hade tagit några rundor på björnön samt gymmat så nu har vi mätt han å:) Har druckit en kopp te så nu ropar sängen, upp och iväg i tid till skolan sen lite tidigare gym:) Nattis<3
Kolla in min goda middag, mmmmums, sallad, nötfärsbiff gjord på äggvita & vatten, mozzarella, tomat, lök, gurka & så blanda jag i riven vitlök i kvargen sedan äter du den som en burgare! Yummie!

Torsdag

Kategori: Allmänt

Vaknade sju imorse av mig själv & det kan jag säga har inte hänt sedan jag var liten, bestämde mig för att somna om och det gick lika fort!:) Sedan har det blivit frukost och en prommis till affären där jag på vägen hem hjälpte en äldre dam som såg ut att ha det så tungt med det hon handlat hem, det tog 30 minuter extra men det vart en mysig hemfärd med massa prat och ett STORT tack, klart värd all tid jag har!:)<3 Käkade lunch & så plinga PH (Sophia) på dörren för att fråga om sällskap till affären, igen;) Så det vart en till liten vända! Nu har jag ätit mellis & förberett för middagen så det blir å snabba iväg till skolan innan mat & träning! Tjingeling<3

<3

Kategori: Allmänt

Lite bilder!:)

Tredje dagen:)

Kategori: Allmänt

Och så har tredje dagen flugit förbi, jag var svår startad imorse men de ordnade upp sig!:) Efter lunchen hämta jag Claris på dagis & så tog vi en sväng för att mata ankorna i solen!:) Sen vart det mellanmål och en sväng till friskis med cross, gym & rodd, efter lite god mat hos familjen! Linsröra med grönsaker och cocosmjölk, mmm:) Om det finns någon med förslag på bra mat & hur man ska träna, gymma varje dag, bara ut å gå nån dag, träna två grr på en dag eller hur man lägger upp ett gympass för bästa möjliga resultat så skriv gärna, tacksam för all slags hjälp!:) Ne, kom nyss hem så nu blir det sängen! Natti & sussa sött<3