handsomely

Ledig

Kategori:

Åååh idag har jag äntligen vart ledig, sov tills jag vakna av mig själv runt tolv, fick kaffe & frukost på sängen av hjärtat sedan somna jag om igen för att kliva upp vid fyra och iväg till återbruket samt handla lite julklappar o.s.v.. Stanna sedan till hos familjen och fira Clara lite då hon fyller på torsdag men jag jobbar kväll då så passade på nu. Imorgon börjar jag inte förrän tre, skönt, blir dock att kliva upp i tid då jag ska iväg på en grej gällande ena handen, återstår att se för er!;) Näe, nu ska jag försöka somna på något vis, nackdelen med en 'sovdag' men skööööönt och behövligt! Nattinatt!

:)

Kategori:

Nu har vi också lite julmys!:)

Norrköping

Kategori:

Äääntligen, jag var ledig i helgen, efter alla dessa dagars jobb, kändes som rena semestern. Helgen spenderades hos mor och hennes man i Norrköping, hon fyllde och vi tog det bara lugnt, tv tittande, mat, fika och sömn.. Herregud vad skönt! Kom hem igen idag, planerade körningen perfekt då vi kom, hann hämta ut paket och köpa mat innan jag började jobba fyra, värsta julkänslan jag fick med allt pynt på jobbet, julmusik och kanel i massor blev det denna kväll!! Nu har jag myst ned mig i sängen, pustar och stönar inför denna jobbvecka men det ska nog gå bra! Imorgon är jag sugen på massa städ, röj & pynt här hemma efter jobbet, samt en nyttigare vardag, återstår att se!:) Nattinatt<3

-1, +1

Kategori:

Yes, bort med en, då kom det en ny!!!:)

Mmm

Kategori:

Bakade förra helgen 170 minicupcakes till 'mormor' Maggans 60års fest.. Med pepparkakskryddor i, mums! Innan festen vart det spa och massage och grejer, välbehövlig kan jag säga! Just, allt var en överraskning samt tema rött på festen!